021 582-366

AUTO CENTAR NOVA Cesta Plano 2A, Plano, Splitsko-dalmatinska 21220

Servis Vozila

Provjerite svoj automobil

Provjerite o tome je li vaš automobil spreman za svako doba godine. Auto Centar NOVA je ovlašteni servis za sve marke vozila i u ponudi nudi niz posebnih provjera kako bi vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli vas mogućih neugodnosti na cesti tijekom vožnje.

Neočekivani servis

Ponekad neočekivani popravak gotovo je neizbježan u životu rabljenog automobila, ali to više nije problem. Sada u Auto Centru NOVA možete obaviti servis i dobiti kvalitetne zamjenske dijelove po izrazito povoljnim cijenama.

Redoviti servis

Kontaktirajte nas i predbilježite se za redovnih servis, provjere i izmjene gume, zamjena ulja i filtera, remenja, svjećica, grijača, disk pločica, poništenje servisnih intervala, kontrola elektronike, kompletna kontrola vozila za tehnički pregled.

Auto gume

Na jednom mjestu u stanju smo Vam ponuditi veliki izbor različitih modela poznatih i manje poznatih prozvođača, po izrazito povoljnim i atraktivnim cijenama. Od proizvođača guma u našoj ponudi zastupljeni su Bridgestone, Continental, Michelin, Dunlop, GoodYear, Pirelli, Fulda, Hankook, Kleber, BFGoodrich, Sava, Toyo, Nokian itd. te manje poznate auto gume koje karakterizira izrazito niska cijena. Nudimo i izmjenu i montažu guma po povoljnim cijenama kao i vulkanizerske usluge. 

---